Veelgestelde vragen FAQ

FAQ1: Wat kost het om deel te nemen aan het Twellolands VHT?
Antwoord: Inschrijfkosten zijn voor het leerkrachten toernooi  € 35,-  per team  (vrijdag avond), € 50,- per team voor het 1-daags grastoernooi (zaterdag 3 juni), deelname aan het jeugdtoernooi en het CMV minitoernooi is € 10,- per team en 3×3 dames & heren hoog 25,- per team

FAQ2: Hoe kan ik inschrijven en wat zijn de aanvangs- en eindtijden?
Antwoord: Je meldt je aan via het elektronische aanmeldformulier. We beginnen om 10.00 uur en spelen tot ongeveer 16.00. Overigens ben je ook van harte welkom als je niet mee doet, zodat je kunt genieten van al het live muziek en lekker eten. Zie daarvoor het programma op de website.

FAQ3: Ik wil graag kamperen. Kan dit?
Antwoord: Nee, op dit moment is het niet mogelijk om te kamperen. Zou je toch willen blijven slapen, stuur dan een mailtje naar de organisatie: info@twellolands.nl.

FAQ4: Moet ik kaartjes voor het festival kopen?
Antwoord: Nee, er hoeft geen kaartje gekocht te worden voor het festival. Twellolands VHT is gratis te bezoeken!

FAQ5: Moeten we bij aanmelding gelijk digitaal betalen?
Antwoord: Ja, dit is een extra service om tijdens het volleybaltoernooi de aandacht op de veiligheid van de omgeving en het faciliteren van de locatie te hebben. Mocht je uiterlijk vier weken voor aanvang van het toernooi je team alsnog afmelden, dan krijg je je geld terug. Je moet dan een mail sturen naar info@twellolands.nl.

FAQ6: Ik heb ons team aangemeld en betaald. Wordt dit bevestigd?
Antwoord: Het is bij de inschrijfprocedure zo geregeld dat je alleen maar kunt betalen op de correcte daarvoor bestemde bankrekening. Je krijgt een bevestigingsmail. Als de betaling goed is gegaan, mag je ervan uitgaan dat wij op je komst rekenen.

FAQ7: Ik wil mijn deelname annuleren. Hoe moet dit?
Antwoord: Er is een inschrijfprocedure, waarin staat opgenomen hoeveel tijd van tevoren je de aanmelding kunt annuleren om je inschrijfgeld retour te krijgen. Dit moet dan voor 05 mei 2023 gecommuniceerd zijn! (zie ook vraag FAQ5). Indien je op of na 05 mei 2023 annuleert, heb je geen recht op teruggave van je inschrijfgeld.

FAQ8: Tegen wie moet ik spelen en op welk veld?
Antwoord: Bij het invullen van het inschrijfformulier wordt het e-mailadres gevraagd, voor aanvang van het toernooi word je geïnformeerd over de start en het wedstrijdprogramma. Voordat het toernooi begint is het mogelijk dat er last minute wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Daarom hebben we een wedstrijdsecretariaat bij het clubgebouw ingericht. Bij dat wedstrijdsecretariaat vind je alle informatie over het toernooi en de wedstrijden.

FAQ9: Wij willen ons direct aanmelden. Hoe kan dit?
Antwoord: De inschrijving is een vrije inschrijving die met ingang van 1 januari 2020 online is. Je kunt je opgeven per team met een eigen unieke naam. Indien teams met een gelijke naam inschrijven, zullen wij hier een logische toevoeging achter aanbrengen.

FAQ 10: Waar wordt het toernooi georganiseerd?
Antwoord:
Het toernooi wordt georganiseerd op de velden van Voorwaarts Twello, Kerklaan 2A, Twello